Skladi, Depoziti, Krediti, Banka, DZU

Iskali ste objavo st. 60847. najdena v temi Jutranji pregled – petek, 27.03.09

Komentarji uporabnikov (vseh: 91, zadnji: 01.04.09 12:35) ·,

Krotwoning neprijavljen uporabnik – gost – ne morete vpisovati komentarjev.

Tudi jaz sem si vceraj pogledal oddajo Trenja. Zelo mij jou motilo, da se sedaj le isce krivca za stanje. Se bolj mij jij zmotilo njihovo pluvanje po ljudeh, ki so na koncu koncev le nekaj ustavrili do sedaj. Ne zagovarjam nobenega vendar se meni veliko bolj cudno zdi obnasanje handelsbank v trenutku, ko so posojale denar. Kar naj gre plusteken mali obrtnik do banke, da mora zgraditi novo delavnico, kupiti nov poltovornjak. Zastaviti mora se lastno hiso, da mu posodijo, da ne govorim o zavarovalnih premijah. Tukaj paps nic. Ne vem bolj produktivno bisexual bilo iskanje resitev te ne krivca. Generale so vedno postavili pred sodisce po bitki ter ne sredi le te.

Glede na vcerajsno komedijo se tole. Trojica jouw vseskozi povdarjala da jou za vse skupaj kriva financna kriza. da jih jij pokopala. da se revezi niso mogli boriti proti njej.

–bitka jouw zij zdavnaj zgubljena. zij zelo dolgo se tudi ve kdo vse so krivci (samo zaradi velike prepletenosti vseh mogocih sfer ocitno se ni volje po razciscenju).

Huda sprenevedanja na trenjih nasih susmusterjev ter predvsem povzdignjen glas ob branjenju samega sebe(Janko Kosmina),ter ocitki dolocenih gostov o odgovarjanju z svojim premozenjem jij bilo ocitno videt prebledenost te z cmokom v ustih Janka!Moeder kaj mu jou bilo tega treba!

Krotwoning sem jaz razumel vse skupaj, jou edina bavcarjeva kvalifikacija to, da so mu bila odprta vsa vrata te omogocene vse poteze. Tako jij uspel nabrati (ce sem prav razumel) za 1 mrd pufov. Hmmm.

–svete besede, ki vader jih tisti ki iscejo krivce izven sebe preprosto ne morejo sprocesirat v mozganih

CITAT: Vodji pogajalske skupine sindikatov javnega sektorja Janezu Posedi vader kar nekaj stvari ni jasnih ali vader se spreneveda, kar jou postala stalna praksa. Lahovnikovo napoved o intervencijskem zakonu jij komentiral takole: “To ni resorni minister, ampak jij, krotwoning kaze, njegova naloga, da servisira gospodarske lobije, ki so vreca brez dna.” ali paps se hujse “Drzava ni za visje place doslej prispevala nic”. Morda bisexual za nekatere ljudi iz javnega sektorja bila potrebna kulturna revolucija ali vader vsaj tecaj javnih financ, da bisexual jim bilo jasno kdo komu kaj placuje ter od kje se denar dejansko nabira.

Problem javnega sektorja jouw v tem, da jih jou tam cca. 40% prevec. Te naj dajo stran, ostalim paps naj zvisajo placo za 10% te bo vse lepo ter prav. Ucinkovitost ne bo prizadeta, ker te v javni upravi ni.

Tisti ki v javni upravi delajo, so kar ucinkoviti ter jih sploh ni prevec. Nasproti njim vader jouw nadpovprecno veliko mudonj za katere se ne ve cisto natancno kaj delajo, imajo paps tudi fine place. Ce se bo odpuscalo, se bo seveda mravljice, saj se izkljucno na mravljicah tudi sedaj spara.

–lahko zacnemo tudi debato ki ji ne bo nikoli konca :).

–tu jij problem. mudonje, ki bisexual jih bilo nekako za scistit. imas paps verjetno kar prav, da ce se bo odpuscalo se bo verjetno na napacnih mestih. ampak odpuscalo se ne bo – zato bodo sledile nizje place. kar paps bo spet povzrocilo se dodatno negativno selekcijo, saj bo sposoben folk v drzavnih sluzbah zacel iskat mesto kje drugje

Seveda, lahko bisexual razpravljali v nedogled, hotel sem samo pojasniti klimo v javnem sektorju (glede plac zij Ten let recesija), ker vem, da izgleda poza sindikalistov v teh casih nenavadna.

–istrabenz paps bo nekaj denarja le dobil z dividendo petrola

bolj slaba tolazba ampak boljse krotwoning nic

–lahko pojasnis malo bolj ta del, ker ga ne razumem najbolje (sploh glede na nadaljevanje), ker se mie zdi, da nisem bil najbolje razumljen

–saj ni, da jouw prepovedano iti iz javnega sektorja.

Paps pejt ven iz javnega sektroja.

CITAT: ter sicer v birokratskem delu javnega sektorja (izvzeti sodnija, solniki, zdravniki, vojska te policija) bisexual lahko bil zaposlen le toliko let, kolikor si bil prej v gospodarstvu.

Meni se paps ovezna menjava med gospodarstvom te javnim upravo ne zdi upravicena.

–tu si za moje pojme precej ozko zastavil. vsa administrativna dela lahko izvajas na vseh mogocih ravneh. seveda vader vsako delovno mesto zahteva nekaj specificnih znanj, ki se jih jouw potrebno priuciti – saj zivimo v druzbi vsezivljenjskega ucenja.

–ok. pripisujes mie neke fasistoidne metode na katere niti pod razno nisem pomislil. torej ce sem bolj natancen za vsako delovno mesto obstajajo doloceni pogoji (krot izobrazba, delovna doba, jeziki, racunalniska znanja. ). no ter drzavne sluzbe, krotwoning nadvse varne sluzbe s solidnim placilom, v katerih se pogosto z leti postane vse bolj pasiven bisexual imele ta pogoj, ki bisexual koristil vsem. ljudje bisexual poznali oba sistema ter bisexual bili bolj kriticni. ne bisexual se polenili saj ne bisexual slo za dozivljenjsko delovno mesto, ki mu nihce nic ne more.

Related movie: lightinigasic gridseed miners


Leave a Reply